WANNEER IS HET SINTERKLAASFEEST IN GILZE?

      Reacties uitgeschakeld voor WANNEER IS HET SINTERKLAASFEEST IN GILZE?

De Sint kan nog heel eventjes genieten van zijn vakantie, maar daarna komt hij naar Nederland… Op zaterdag 17 november en zondag 18 november gaat het grote feest losbarsten. DIT MAG JE NIET MISSEN! 

ZATERDAG 17 NOVEMBER: Het Pietenhuis in De Schakel is geopend van 09.30 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom: van jong tot oud. Voor iedereen die in Het Pietenhuis willen komen kijken, wordt er €2,50 entree gevraagd, behalve bij kinderen onder de 1 jaar. Graag contant meenemen, want Sinterklaas laat de pinautomaat achter in Spanje. Kom gezellig met je broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes, ouders, opa’s en oma’s langs en neem een kijkje bij ons in Het Pietenhuis. Het zal dit jaar in bijna heel De Schakel één groot feest zijn!

Activiteiten: In Het Pietenhuis is heel veel te beleven. Er is een Pietenklasje waar je een kijkje kan nemen en een Inpakkamer waar alle cadeautjes worden ingepakt. Natuurlijk is het de bedoeling dat je de Zwarte Pieten hierbij een handje helpt. Ook is het goed om in beweging te blijven met vele spelletjes in de gymzaal. Mocht je dan moe zijn kun je in kijkje nemen in de slaapkamer van de Zwarte Pieten. Voor de echte bakkers kunnen er pepernoten gebakken worden en is er een schminkkamer ingericht. Terwijl de kinderen zich volop vermaken is er voor de ouderen en gasten gelegenheid om te genieten van een heerlijk drankje met lekkers in de foyer. In Het Pietenhuis is er ook een mogelijkheid tot donatie!

ZONDAG 18 NOVEMBER: Om 13.00 uur zal de Intocht door Gilze starten, vanuit Het Huis van Sinterklaas (Villa Mol) Route: Nieuwstraat – Mr. Schrauwenstraat – Wildschut – Strijp – van Heinsbergstraat – Oranjestraat – Raadhuisstraat – Alphenseweg – Kerkstraat – Kusterstraat – Augustinastraat – Kerkstraat (De Schakel) Omstreeks 14.15 uur zullen we dan aankomen bij De Schakel. Dit jaar zullen de grote kinderen verrast worden met een feestmiddag tot ongeveer 16.00 uur. Het laatste halfuur, tussen 15.30 en 16.00 uur, wordt er nog een fotomomentje ingelast voor de ouders met baby’s.

Toch is de Sint ook al aan het nadenken over zijn nieuwe vakantie. Waar zal hij komend jaar naartoe gaan? Hij is vooral benieuwd naar jullie ideeën! Tijdens het Pietenhuis en de Intocht kun jij jouw vakantie idee of vakantiekaartje inleveren in de speciaal daarvoor bedoelde brievenbus. Daar zal je de Sint erg blij mee maken!
Wij zien jullie graag komend weekend!

Stichting Sint Nicolaas Comité Gilze