Tja, nu weet iedereen dat speelboerderij de Vossenberg Sinterklaas gaat helpen om er dit jaar een nog mooier feest van te maken. Een feest wat hij natuurlijk heeeeeel graag met alle kinderen van Gilze (en daarbuiten) wil gaan vieren.  

Zoals jullie inmiddels weten wordt ieder jaar op zaterdag voor de intocht onze prachtige Schakel in het dorp omgetoverd tot Pietenhuis. Ook dit jaar gaat dat zeker weer gebeuren en we gaan er een geweldig leuk Pietenhuis van maken waar jullie allemaal van harte welkom zijn. Dit jaar gaan de deuren van het Pietenhuis open op zaterdag 16 november van 9.30u tot 16.30u. Zorg dat je op tijd bent want het gaat weer druk worden. Enne…..als jullie komen, neem dan papa, mama, opa, oma en alle vriendjes en neefjes en nichtjes die je kent ook maar mee hoor!! Keigezellig!!

Jullie kennen het Pietenhuis als geweldige speelplek waar je van alles kan en mag doen en dat samen met de pieten. Je kunt zelfs in het bed slapen van zwarte piet als je even moe bent! Laten we jullie 1 ding vertellen; dit jaar wordt het nog leuker om te komen want we gaan de Schakel omtoveren tot een heuse Kermis attractie. Samen met speelboerderij de Vossenberg gaan we alle zalen, kamers en ruimtes omtoveren tot een geweldig kermisplein! Dat wordt volop genieten.

Zorgen jullie dat je niet vergeet te vertellen dat papa en mama wel centjes mee moeten nemen om de entree te betalen. De entreeprijs is nog steeds dezelfde, €2,50 (p.p. vanaf 1 jaar en ouder)

Het Pietenhuis in 2018

Op zondag 17 november zal de intocht starten om 13.00u bij Villa Mol. Omstreeks 14.15 uur zullen we dan aankomen bij De Schakel. Dit jaar zullen de grote kinderen verrast worden met een feestmiddag tot ongeveer 16.00 uur. Het laatste halfuur, tussen 15.30 en 16.00 uur, wordt er nog een fotomomentje ingelast voor de ouders met baby’s en peuters.

Wij gaan er voor zorgen dat jullie straks weer volop kunnen genieten, als jullie er dan voor zorgen dat je met z’n allen komt, wordt het helemaal geweldig!!

Groetjes, Stichting Sint Nicolaas Comité Gilze.