Het is inmiddels een dag geleden, maar wat hebben we een fan-tas-tisch weekend beleefd met jullie!!

Op zaterdag was het Pietenhuis en deze is inmiddels uitgegroeid tot een echt evenement waar papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en vooral onze kleine kindjes met spanning naar uit kijken. Dit jaar hebben we, in samenwerking met De Vossenberg, een ware kermis weten neer te zetten in de Schakel. We hebben vele complimenten mogen ontvangen, waarvoor dank! De vele lachende gezichtjes zijn tof om te zien en daar doen we het natuurlijk voor.

Op zondag hebben we een gezellige intocht en feestmiddag gehad. En wat een zonnig weer was het! Ozosnel en de Sint hebben genoten van de tocht door de straten. Er werd daarna in de feestzaal van De Schakel ook goed gehost en gedanst. De kinderen zullen moe maar voldaan naar huis zijn gegaan.

Dan volgt hier nog de uitslag van de loterij:

Ballonvaart Sky: roze 240 en groen 802.

Cadeaubonnen van De Vossenberg: roze 704, 745, 769, 811 en 899. Groen 61, 83, 161, 209, 950 en 999. Proficiat allemaal! Mocht je gewonnen hebben, mag je mailen naar sintnicolaascomitegilze@hotmail.nl.

Als laatste willen  we graag al onze sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en bijdrage. Als comité heb je dat keihard nodig.

SUPER BEDANKT!

Stichting Sint Nicolaas Comité Gilze

P.s: We proberen de foto’s van het gehele weekend zo snel mogelijk te plaatsen.