Het wordt kei-spannend en retegaaf!!

Er is altijd veel te doen voordat Sinterklaas naar Gilze kan komen. Alles moet weer schoon gemaakt worden, de Schakel gepoetst, de villa waar Sint vertrekt moet netjes, alle wegen waar Sinterklaas door komt met de intocht moeten geveegd worden. Kortom….. heel veel werk voordat alles weer klaar is om Sinterklaas te ontvangen in Gilze. En dan wordt ook de hele Schakel nog eens omgetoverd naar 1 groot Kermis speelpaleis op zaterdag in het Pietenhuis. Gelukkig maar dat daar speelboerderij de Vossenberg ook keihard aan meehelpt.

Maar jongens en meisjes, alles gaat lukken en komt dik in orde. Op zaterdag 16 november kunnen jullie genieten van een prachtig “Kermis Pietenhuis” in de Schakel. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er: een gigantische Rodeo stier in de grote zaal, een echte ballenbak, een heeeele grote spiraal, de kop van jut, een pieten klauterpaleis in de gymzaal en zelfs een echt spookhuis! Te veel om allemaal op te noemen. En natuurlijk kunnen jullie ook nog prijzen winnen met de loterij! Laat je kans niet liggen!

We weten zeker dat jullie heel veel lol, pret en plezier gaan beleven als je naar het Pietenhuis komt. Maar…………dan moet je natuurlijk wel komen!!

Het Pietenhuis gaat de deuren open doen om 09.30 uur en om 16.30 uur gaan ze weer dicht. In die tussentijd: FEEST OP DE KERMIS IN HET PIETENHUIS!

Enne………jullie weten het natuurlijk wel maar vertel het nog maar een keertje tegen papa en mama; de entreeprijs voor het Pietenhuis is €2,50 en Sinterklaas heeft geen pinmachientje!

Maar er gaat nog iets spannends gebeuren op zondag 17 november met de intocht! Sinterklaas zal dit jaar z’n werkkamer hebben aan de achterkant van de villa, op de tweede verdieping. Hij heeft ook een mooi balkon en van daaruit hoopt hij dat hij jullie allemaal kan zien. Kom dus allemaal naar het park op zondag voor de intocht om Sinterklaas te zien en natuurlijk ook z’n pieten! Want een paar van z’n pieten zullen om ongeveer 12.45 uur iets heel spectaculairs gaan doen wat jullie allemaal moeten zien. Het is zo spannend dat er speciaal met meneer Pieter is overlegd of het allemaal wel zou kunnen.

Zorg dat je erbij bent, deze Pietenstunt wil je niet missen!!

Sint Nicolaas Comité Gilze.