Sinterklaas & Speelboerderij De Vossenberg?!

      Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaas & Speelboerderij De Vossenberg?!

Het nieuwe seizoen staat er weer aan te komen; Sint is zich in Spanje aan het voorbereiden om straks in Gilze weer een TOP-feest weg te zetten en alle kindjes blij te maken. Het sinterklaasweekend in Gilze zal op 16 en 17 november a.s. plaats vinden!

Dit kan hij echter niet meer alleen. Het is keihard werken om zo’n feest te organiseren en te zorgen dat alles wat de kindjes blij maakt ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. Dat kost veel centjes en ook Sinterklaas moet z’n portemonnee goed in de gaten houden.  Gelukkig kan en mag hij al vele jaren gebruik maken van villa Mol om vandaar uit te vertrekken voor de intocht, daar is hij heel erg blij mee. Natuurlijk is hij ook enorm blij met de prachtige Schakel waar hij samen met de kinderen na de intocht een schitterend feest mag vieren.

Maar nu heeft  Sint nog een idee gevonden! Hij weet dat Speelboerderij de Vossenberg ook heel veel doet om kinderen lekker te laten spelen en plezier te laten maken. “Ik moet de meneer van de Vossenberg daar eens over spreken” heeft Sint gedacht. Zo gezegd, zo gedaan.

Het gesprek is heel fijn verlopen en Speelboerderij de Vossenberg en Sinterklaas hebben afspraken kunnen maken over hele belangrijke dingen voor de komende seizoenen. Speelboerderij de Vossenberg gaat Sint helpen om dat mooie feest de komende jaren mee te organiseren!! Hij is daar enorm blij mee.

Natuurlijk blijft het Pietenhuis op zaterdag en dat zal ook dit jaar weer een heel mooi feest worden waar iedereen voor is uitgenodigd Het feest zal nog mooier kunnen worden met deze samenwerking tussen Speelboerderij de Vossenberg en het Sint Nicolaas Comité Gilze.

Wie weet wat de toekomst nog gaat brengen?

Meer informatie over het weekend zal snel volgen.

Sint Nicolaas Comité Gilze