Sinterklaasweekend in Gilze, een prachtig weekend!

      Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaasweekend in Gilze, een prachtig weekend!

Afgelopen zaterdag kwam hij aan in Gouda om vervolgens op talloze plaatsen in het land door de straten te trekken, tekeningen in ontvangst te nemen en kinderen te begroeten. In Gilze begon het feest zaterdag in Het Pietenhuis. Jong en oud kon in de hele Schakel feest vieren. Honderden kinderen uit Gilze en omstreken genoten ervan!

De gehele Schakel was goed versierd en met geel/zwart/rode ballonnentrossen en mooie banners, speciaal voor Gilze gemaakt. Het was goed te zien en te horen waar het Pietenfeest aan de gang was. Een fotomomentje in leesfoyer vonden de meeste kindjes al heel indrukwekkend. Ook werd er gefeest met de Zwarte Pieten, gesprongen op het luchtkussen en gegymd bij een echte Pietengym in de gymzaal. Daarnaast was een echte ballonnenman erbij die kinderen verblijde met een ballonfiguur. In de luchtballonmand verkochten Zwarte Pieten lootjes voor de grote loterij.
Op de bovenverdieping van Het Pietenhuis werden er volop cadeautjes ingepakt, kon men in de schoolbanken in het Pietenklasje, werden er pepernoten gebakken en gedanst met de Zwarte Pieten.

Na een gezellige dag in Het Pietenhuis, begon Sinterklaas vanuit Villa Mol aan de intocht door Gilze. Met 45 Zwarte Pieten en heel veel kinderen ging hij door de straten op weg naar De Schakel. Tijdens de tocht waren er verschillende vlaggen te vinden. Binnen in de Schakel werd er gezongen en door alle kinderen met Sinterklaas nog volop gedanst tijdens deze feestmiddag. Alle kinderen gingen met volop pepernoten en rode wangetjes naar huis en kregen bij de uitgang nog een leuk presentje.
Wij willen alle sponsors en vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Zonder jullie hulp hadden we er niet zo’n geweldig feest van kunnen maken. Dank jullie wel!

UITSLAG LOTERIJ

2x Ballonvaart met Zwarte Piet
– kind van 6 jaar of ouder
– ouder kan mee tegen betaling

Lotnummer groen: 446 en 469

10x Arrangementen Speelboerderij De Vossenberg
Lotnummers roze: 402, 419, 439, 441, 486, 507, 528, 544, 555 en 560

Bel voor het ophalen van de prijs naar: 06 – 20 73 87 32

Wij wensen jullie allemaal nog veel plezier in deze Sinterklaastijd en wij zeggen alvast: tot volgend jaar!

Sint Nicolaas Comité Gilze
sintnicolaascomitegilze@hotmail.nl
www.sintnicolaasgilze.nl
www.facebook.com/StichtingSintNicolaasComiteGilze